Vuokrausehdot

1.AUTONVUOKRAUSSOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Vaatimuksena on Suomessa voimassa oleva ajokortti (väh. B-kortti), sekä olosuhteisiin nähden riittävä ajotaito. Vuokrasopimus syntyy varauksen yhteydessä kun varausvahvistus tehdään.

2. VUOKRAN MAKSU

Maksu suoritetaan vuokrauksen yhteydessä.

3. POLTTOAINE JA TANKKAUS

Ajoneuvo luovutetaan ja palautetaan tankki täynnä.Auto on tankattava aina ennen palautusta, asiakas maksaa polttoaineen, Jos autoa ei palauteta tankattuna, veloitetaan mennyt polttoaine + palvelulisä 30€.

4. VAKUUTUS JA KORVAUSVASTUU

Omavastuu on vahinkotapauksissa 1500€. Vuokraaja vastaa kaikista ajoneuvolle sattuneista vahingoista. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan Vuokraamolle autoon tai sen varusteisiin vuokra-aikana kohdistuneet vahingot ja katoamiset sekä maksamaan auton korjauksen ajalta seisonta-ajan korvauksena sopimuksen mukaista vuokraa enintään 30 päivän ajalta. Vuokraajan vastuu on kuitenkin rajattu vuokrasopimuksessa todettuun perusomavastuuosuuteen. Perusomavastuu veloitetaan jokaisesta vahingosta erikseen. Vuokraaja vapautuu korvausvastuustaan Vuokraamolle myös omavastuun osalta, mikäli Vuokraamo saa vahingosta täyden korvauksen mahdolliselta kolmantena osapuolena olevalta vahingonaiheuttajalta tai tämän vakuutusyhtiöltä.Ajoneuvossa tupakointi kielletty, tämän sopimuksen laiminlyönnistä veloitetaan 200€.

5. VUOKRAAJAN VASTUU

Vuokraaja on vastuussa autosta antaessaan sen toisen henkilön haltuun. Vuokrattava auto on tarkistettu Vuokraamon tai tämän yhteistyökumppanin toimesta ennen Vuokraajalle luovuttamista. Kuitenkin myös Vuokraaja on velvollinen tarkistamaan auton vastaanoton yhteydessä autossa mahdollisesti jo olevien vaurioiden tai puutteiden todentamiseksi. Mahdollisista vaurioista tai puutteista on heti ilmoitettava Vuokraamolle. Vuokraaja vastaa aina täysimääräisesti vuokra-aikana auton käyttämisestä aiheutuneista pysäköintivirhemaksuista, yksityisen pysäköinninvalvonnan maksuista, ylikuormamaksuista, rikesakoista, ylinopeudesta ja muusta liikennerikoksesta tai rikkomuksesta aiheutuneesta sakosta, tietullimaksusta sekä ruuhkamaksusta. Vuokraajalle tiedoksi, että Vuokraamo voi toimittaa viranomaisille tai yksityisille pysäköinninvalvonnan yrityksille Vuokraajan henkilötietoja edellä todettujen seuraamusmaksujen määräämiseksi.

6. VUOKRAAMON VASTUU

Vuokraamo ei korvaa mitään asiakkaalle aiheutuneita ylimääräisiä kustannuksia, jotka johtuvat vuokra-aikana vuokra-autoon tulleesta teknisestä viasta. Mikäli vuokra-autoon tulee vuokra-aikana sellainen tekninen vika, joka ei johdu asiakkaan omasta huolimattomuudesta ja joka estää ajoneuvon ajamisen, on asiakkaan soitettava vuokraamon päivystyspuhelimeen asian jatkohoidon selvittämiseksi. Mikäli ajoneuvoa ei tämänkään jälkeen saada takaisin liikenteeseen ja ajokuntoon, kauppa puretaan ja vuokraamo palauttaa vuokrasumman kyseiseltä päivältä. Mikäli vuokra-aika on pidempi, palautetaan myös jäljellä olevien päivien vuokrasumma. Vuokraamon korvausvelvollisuus on maksimissaan jäljellä oleva vuokra-aika.

7. MUUT SOPIMUSEHDOT

Auton vieminen Suomen valtakunnan rajojen ulkopuolelle on kielletty.
Myöhästyneestä palautuksesta perimme 25€ jokaista alkavaa tuntia kohden.
Varauksen voi perua viimeistään 3 vuorokautta ennen vuokra-aikaa. Peruuttamattomasta varauksesta perimme sovitun vuokrahinnan.
Auto palautetaan siinä kunnossa, kun se oli luovutuksessa, muuten pesuveloitus toteutuneitten kustannuksien mukaan.
Peruuttamattomasta varauksesta perimme sovitun vuokrahinnan.
Vuokraamolla on oikeus tarkistaa asiakkaan ajankohtaiset luottotiedot.

VUOKRAUSHINNASTO

Ma-To 79€ VRK
To-Su 120€ VRK
Pitempiaikaiset vuokraukset pyydä tarjous.

Tarjouspyyntö lomakeelle

"*" näyttää pakolliset kentät

Tällä hetkellä Ajanvaraus renkaanvaihtoon vain soittamalla 050 330 3024