YHTEYSTIEDOT 050 330 3024

Continental VanContact™ Viking

Continental VanContact™ Viking

Miksi valita tämä rengas

  • Hyödy huipputason suorituskyvystä talvisilla pinnoilla pohjoismaisesti optimoidun Matrix seoksen ansiosta.
  • Älykkään kuviosuunnittelun ansiosta voit luottaa erinomaiseen vesiliirto suorituskykyyn.
  • Nauti täydellisestä käsiteltävyydestä lumella ja jäällä lumenpidättimien ja innovatiivisen saippaus-suunnittelun ansiosta.

Erinomainen ajosuorite talvisilla tienpinnoilla uuden optimoidun kumiseoksen ansiosta

Optimoitu pohjoismainen kumiseos koostuu piidioksidista, öljystä ja hiilimustasta. Nämä komponentit varmistavat korkeamman suorituskyvyn. Piidioksidi kohentaa suorituskykyä märillä pinnoilla, lisätyn öljyn ansiosta talviolosuhteissa on mahdollista saavuttaa parempi käsiteltävyys, kun taas hiilimusta auttaa erinomaisen ajosuoritteen (kestävyyden) tavoittelussa. Kaiken kaikkiaan renkaan uusi kumiseos on optimoitu erityisesti pohjoismaisille teille.

Loistavat vesiliirto-ominaisuudet uuden pintakuvion ansiosta

Renkaan määritetty pyörimissuunta parantaa käsittelyä räntäsohjossa ja vesiliirron aikana. Kuvion muotoilu edistää tehokkaasti veden ja loskan pois ohjautumista ja kuvion symmetriset pääurat huuhtovat veden pois kuvion keskeltä suoraviivaisesti ulospäin.

Täydellinen hallittavuus lumella ja jäällä lumenkerääjien ja innovatiivisen lamellimuotoilun ansiosta

Renkaan lamellit lukittautuvat rattia käännettäessä jäykentäen pintakuviota kaarreajossa. Tämä parantaa käsittelyä ja jarrutustehoa kaikissa lumisissa ja jäisissä ajo-olosuhteissa. Jotta varmistettaisiin optimaalinen vetopito ja ennen kaikkea turvallisuus talviajossa, VanContact™ Viking on varustettu urien sisällä olevilla lumenkerääjillä. Tämä parantaa lumi-lumi -vetopitoa, mikä parantaa käsittelyä ja kohentaa jarrutustehoa kaikissa ajo-olosuhteissa lumisilla ja jäisillä tienpinnoilla.