YHTEYSTIEDOT 050 330 3024

Continental VanContact™ Ultra

Continental VanContact™ Ultra

Miksi valita tämä rengas

  • Hyödy erinomaisesta kestävyydestä ja korkeasta sivuseinän kestävyydestä.
  • Koe alhainen vierintävastus erityisen, pakettiautoille räätälöidyn seoskonseptin ansiosta.
  • Nauti erinomaisesta kilometrisuoritteesta, jonka mahdollistaa sen suljettu kuviomalli.

Yhtä luotettava kuin paras työntekijäsi

Aivan kuin jokaisen menestyvän yrityksen tavoitteena on rakentaa pitkäaikaisia suhteita, on meidänkin tavoitteemme olla rinnallasi mahdollisimman pitkään. Siksi olemme kehittäneet VanContact™ Ultran – renkaan, jonka kanssa vietät todennäköisesti pitkän aikaa. Paksummat kumilohkot ja renkaan koko sivun ympäri kiertävä naarmuripa tekevät sivuseinästä vakaan. Nämä ominaisuudet takaavat sen erinomaisen kestävyyden ja vähentävät reunakivivaurioiden todennäköisyyttä. Jotta sinun ei tarvitse huolehtia uusien renkaiden ostamisesta hyvin, hyvin pitkään aikaan.​

Vaihda suhtautumistapaasi – älä renkaitasi

Koska tiedämme, että sinulla on todennäköisesti tärkeämpääkin mietittävää kuin ajoneuvojesi renkaiden miettiminen, kehitimme upouuden, erittäin kestävän seoskonseptin, joka on räätälöity pakettiautojen vaatimuksiin. Ns. funktionalisoituja polymeerejä käyttämällä pystyimme saavuttamaan merkittävän vierintävastuksen ja erinomaisen kestävyyden sekä samalla tarjoamaan erinomaisen märkäpidon – antaen sinulle vapauden ajatella yrityksesi kehittämistä kaluston renkaiden vaihtamisen sijaan.

Pitkäikäisiä kilometrejä

Kehittäessämme VanContact™ Ultran halusimme tarjota sinulle renkaan, joka pystyy viemään sinut paljon useammin mistä tahansa pisteestä A mihin tahansa pisteeseen B. Erinomaisen kilometrisuorituskyvyn saavuttamiseksi loimme uuden suljetun kuvion, jossa olka-alueilla on vähemmän ja pienempiä sivu-uria. ​ Tuloksena syntyi suurempi kosketuspinta renkaan ja tien välille, mikä vähentää kuvion ominaiskulumista sekä rengasmelua. Ja tässäpä lähes kaikki, toivotamme sinulle vain miellyttäviä ja hiljaisia hetkiä monien eri A- ja B-pisteiden välillä.