YHTEYSTIEDOT 050 330 3024

Continental UltraContact

Continental UltraContact

Miksi valita tämä rengas

  • Nauti ylivoimaisesta kilometrisuoritteesta upouuden YellowChili-seoksemme ansiosta.
  • Luota UltraShield runkomme huomattavaan kestävyyteen.
  • Koe vakuuttava märkätehokkuus ja alhainen melutaso.

Reseptimme erittäin pitkäkestoiseen ajamisen iloon.

Koska ajaminen on paljon hauskempaa kuin renkaista murehtiminen, UltraContact – sen YellowChili-seoksella ja harmonisoidulla kulutuspintakuvioinnilla – tarjoaa erittäin korkean kilometrisuoritteen sekä turvallisen ja tasapainoisen ajokokemuksen. Jotta sinun ei tarvitse huolehtia uusien renkaiden ostamisesta hyvin, hyvin pitkään aikaan.

Kun kadut ovat karuja, tämä rengas pysyy sitkeänä.

Ajaminen on nautinto, kun tiedät, ettei sinua voi pysäyttää juuri mikään. Uusi UltraContact on kehitetty antamaan juuri tämä tunne: Sitä ympäröivä paksu ja kestävä UltraShield-suojarakenne tarjoaa huomattavan suojan jokapäiväisessä ajossa. Toivotamme sinulle miellyttävää aikaa monilla erilaisilla kaduilla – olivatpa ne sitten epätasaisia tai sileitä.

Turvallinen suorituskyky sateisilla teillä.

Haluamme, että nautit jokaisesta tiellä viettämästäsi kilometristä – vaikka sataisi. Suuri määrä ainutlaatuisesti muotoiltuja lamelleja lisää veden niin sanottua pyyhkimisvaikutusta ja mahdollistaa lyhyet jarrutusmatkat, kun taas urissa olevat erityiset melunvaimentimet vähentävät melua merkittävästi. Vain varmistaaksemme, että jokainen ajomatka, jonka aloitat, on turvallinen ja mukava.