YHTEYSTIEDOT 050 330 3024

Renkaat Nokia - Neumaticos

HANKOOK RENKAAT

Hankook yhtenä maailman suurimmista rengasvalmistajista tarjoaa laadukkaita korkean suorituskyvyn renkaita kaikille autoilijoille.Hankook toimittaa ensiasennusrenkaat mm. Audi, BMW, MAN, Mercedes Benz, Mini, Porsche, Scania ja VW.

CONTINENTAL RENKAAT

Renkaat ovat olennainen kosketuspiste autosi ja tien välillä. Continental tekee työtä sen eteen, että renkaasi tarjoavat aina
maksimaalisen turvallisuuden ja puhtaamman ajamisen ilon. Siksi Continental on yksi johtavista henkilö- ja kevyiden kuorma-autojen renkaiden valmistajista Euroopassa. Continental on myös yksi maaailman suurimmista henkilöautonrenkaiden valmistajista alkuperäis- ja jälkimarkkinoilla.

GOODYEAR RENKAAT

Amerikkalainen Goodyear Tire & Rubber Company on yksi maailman suurimmista rengasalan yrityksistä. Se toimii kuudella mantereella, ja sen liikevaihto on noin 15 miljardia dollaria. Goodyear-renkaiden lisäksi yritys valmistaa monia muita merkkejä, kuten Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava ja Debica. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Akronissa, Ohiossa. Goodyearin tarina sai alkunsa vuonna 1898, kun Frank Seiberling

osti yrityksen ensimmäisen tehtaan langoltaan lainaamillaan rahoilla. Goodyearin nykyisiä, maailmanlaajuisia markkinoita sekä sen läpimurtoja, innovaatioita, keksintöjä ja mullistavia parannuksia tarkasteltaessa yrityksen perustajan rohkeat, innovatiiviset ja maanläheiset piirteet ovat selkeästi nähtävissä.

NEXEN RENKAAT

solmimalla liittoutuman japanilaisen OHTSU Tire & Rubber -nimisen valmistajan kanssa. Meiltä täysi valikoima Nexen-autonrenkaita. Vuonna 2000 yritys muutti nimensä Woosung Tyresta Nexen Tire Corporationiksi, “Nexen” on yhdistelmä termeistä “seuraava”  ja “vuosisata”.

Samana vuonna Nexen Tire listautui ensimmäistä kertaa KOPSI-indeksin futuurimarkkinoille. Sitten valmistaja tutki SUV-markkinoita tuomalla markkinoille useita korkean suorituskyvyn SUV-renkaita.

Rautamo alumiinivanteet

Jälleenmyymme Rautamon alumiini vanteita, jotka ovat laadukkaita ja valmistetaan Euroopassa. Käy Rautamon sivuilla tutustumassa vanteisiin ja kysy tarjoustamme vanteista.

www.rautamo.fi

Mikä tekee meistä erityisen?

Toimimme keskeisellä paikalla Pirkanmaalla.
Meille on helppo tulla ja palvelemme asiakkaita laajalla alueella.

Olemme joustava nopean palvelun rengasliike.
Tuo autosi renkaanvaihtoon ammattitaitoiseen
liikkeeseemme. Edustamme monia renkaiden huippumerkkejä,
jotka edustavat laatua ja turvallisuutta.

Tuotteemme ja palvelumme

Myymme monen eri tuotemerkin renkaita, jotka ovat laadultaan ja turvallisuudeltaan huippuluokkaa. Saat meiltä kesä-, kitka ja  nastarenkaat henkilö- ja pakettiautoihin. Voit varata ajan renkaiden asennukseen ja muihin palveluihin sivujemme kautta. Meillä on myös  rengashotelli ja korjaamme renkaita. Lisäksi saat meiltä renkaiden pesun ja myymme myös vanteita.

Pyydä tarjous!

Tällä hetkellä Ajanvaraus renkaanvaihtoon vain soittamalla 050 330 3024